LAST MINUTE - REDUCERE 10%

CAMERELE NOASTRE

20 de camere luminoase și confortabile sunt pregătite să te odihnească. Single sau dublu, twin cu balcon, apartament, așa cum cauți. Vise colorate!

SERVICII / FACILITĂȚI

Ai multe motive să oprești în Curtea de Argeș: bistro, spa și cramă într-o atmosferă urban-contemporană. Hotel Subcarpați.

BISTRO SUBCARPAȚI
BISTRO SUBCARPAȚI

Preparate din ingrediente naturale, vii, însoțite de băuturi fine și idei noi, specifice călătorul de astăzi.

SPA
SPA

Baie de aburi, saună finlandeză, jacuzzi, salină, bazin de apă rece. Locul perfect pentru socializare, deschis începând cu luna septembrie, 2019.

CRAMĂ
CRAMĂ

Pasionații de vin adoră să își extindă oricând paleta experiențelor. Peste 600 de vinuri găzduiește crama situată la 3m adâncime, ne îndreptăm spre 1.000.

EVENIMENTE
EVENIMENTE

Sunteți în întregime responsabili de emoții. Noi de ocupăm de toate celelalte detalii.

DESCOPERĂ ÎMPREJURIMILE

Caută înțelesuri noi în legenda meșterului Manole și ascultă vocea zidurilor Mănăstirii Curții de Argeș, liniștea catedralei în care se odihnește familia regală a României, călătorește în timp la primele biserici rupestre din zona subcarpatică, încărca-te! Împrejurimile Argeșului sunt locuite fără întrerupere de aproape un mileniu – cel mai bun semn că ai ajuns într-un loc bun. Loc bun în care te întâmpină un hotel tânăr, bine pus la punct. Dedicat neo-nomazilor de astăzi.

Descoperă mai multe destinații