Carnea de vită Angus pe care o folosim este produsă în Transilvania de Karpaten Meat, respectând un proces riguros controlat pentru a obține o carne de vită naturală, sănătoasă, fără stres, marmorată și maturată.
Carnea de vită Angus este maturată în mediu uscat. Maturarea uscată presupune păstrarea carcasei sau a părților principale din carcasă agățate în cârlige la un nivel al temperaturii aproape de îngheț, pe o perioadă de 18 și 21 de zile pentru a putea valorifica la maxim toate criteriile de calitate ale cărnii.
„Marmorare” este numele dat acelor fire fine albe de grăsime din carne care se topesc în timpul preparării și care o frăgezesc, conferindu-i o savoare unică. Marmorarea este o trăsătură genetică al cărui grad este intensificat și prin metoda de finisare. Grăsimea intramusculară are un rol esențial în calitatea cărnii încă de la începerea maturării prin frăgezirea fibrelor musculare.
Pentru pregătirea celor mai delicioase și suculente steakuri folosim un grill cuptor pe cărbuni special conceput.
Poftă bună!