SPA HOTEL SUBCARPAȚI

Baie de aburi, saună finlandeză, jacuzzi, salină, bazin de apă rece. Locul perfect pentru relaxare, deschis clienților hotelului.

PREȚURI

Pentru oaspeții hotelului o intrare la Spa = 50 lei / 2 ore/ persoană în baza unei rezervări în prealabil la recepție. Este interzis accesul copiilor sub 5 ani.

SAUNA USCATĂ

Sauna uscată face parte din traditile scandinave, fiind cea mai veche din cele două tipuri de saună. În acest tip de saună temperatura poate ajunge la 80-90 grade Celsius. Este extrem de benefică sănătății, întrucât pe termen scurt oferă relaxare și o stare de bine, iar pe termen lung luptă împotrivă stresului și a infecțiilor, îmbunătățește circulația și exercită o acțiune tonifiantă asupra pielii. 

SAUNA UMEDĂ

Cunoscută și sub numele de baie turcească, hammam sau baie de aburi. În sauna umedă temperatura crește până la maxim 45 grade Celsius, iar atmosfera are o umiditate ridicată, ce poate ajunge până la 100%. După doar 5-10 minute de utilizare a acesteia simți că respiri mai bine, fiind recomandată pentru un început de răceală sau mici alergii respiratorii, deoarece stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile. 

JACUZZI

Simbolul relaxării, jacuzzi este totodată o excelentă metodă de tratare a durerilor musculare, articulare și a diferitelor disfuncții ale sistemului osos. Se spune că orice problemă are o soluție dacă te relaxezi suficient încât să ajungă la tine. Jacuzzi este recomandarea noastră.  La Spa Hotel Subcarpați aducem masajul și cromoterapia în completarea beneficiilor aduse de jacuzzi.  

SALINĂ

cu Sare de Himalaya și generator de aerosoli salini

O sesiune de 30 de minute în salina Spa Subcarpați revigorează întreg organismul, are efecte benefice la nivelul epidermei și reglează funcțiile tiroidei. Imunitatea organismului va crește, prevenind apariția răcelilor, a gripei și a alergiilor. 

Generator de aerosoli salini 

Generatorul de aerosoli salini are rolul de a transforma sarea de puritate foarte mare în microparticule de diferite diametre, între 1 și 10 microni. 

Cristalele de “sare din Himalya”, care provin din zona Văii Indusului, o zonă necontaminata și nepoluată, sunt considerate cele mai eficiente în purificare, detoxificare și ionizare. 

Sare de Himalaya 

Respirând această sare bogată în elemente vitale aduceți multe beneficii sănătății dumneavoastră fizice – îndepărtează cu ușurință alergenii, praful și poluare, cât și psihice-ionii negativi ce se emană în atmosferă au rol calmant și regenerant asupra organismul.  

BAZIN CU APĂ RECE

După ședința de saună vă puteți răcori în bazinul cu apă rece, pentru a readuce temperatura corpului la parametri normali și pentru a pune sângele în mișcare.

Nu este recomandat persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare sau alte boli similare.

Regulament Centru Spa Subcarpați

Saunele au regulile lor! Totul este agreabil și sigur atunci când fiecare urmează îndeaproape următoarele reguli:  

  1. Inspiră liniște, expiră relaxare! 
  2. Saunele sunt destinate persoanelor peste 16 ani; cei sub această vârstă nu pot folosi zona spa. 
  3. Folosește întotdeauna prosopul atunci când intri în saună, în așa fel încât să eviți pe cât posibil contactul direct dintre corpul tău și băncile de lemn; sauna este un loc în care transpiri, eliberezi toxine și te relaxezi. 
  4. Intră doar cu prosopul! Fără papuci, halat, ceas, bijuterii sau telefon – acestora sauna nu le priește!
  5. Obișnuiește-ți corpul și păstrează igiena corectă făcând duș înainte, între și după saune, înainte și după intrarea în jacuzzi.  
  6. Hidratarea este foarte importantă: saunele te vor face să transpiri, deci vei pierde multă apă. Bea suficientă apă înainte și mai ales după ședința de spa.  
  7. Înainte de masă, nu după. Pui prea multă presiune pe corpul tău dacă folosești saunele imediat după o masă copioasă. Te așteptăm la Bistro Subcarpați după spa! 
  8. Personalul este pregătit să te ajute cu indicațiile necesare, te rugăm urmează-le.